Sunday, January 17, 2010

Will of Abyss, work in progress.The weekend have been about relaxing, and beginning on one of my WCS cosplays.

Short: WCS, World Cosplay Summit. It's a world competition settled in Japan, about Cosplay, Costume Play. Where you take a character form a japanese, manga/anime or game, craft it and dress up. Min søster og jeg vandt i November 2009 Danish Cosplay Summit, som betød vi skal til Japan til August og repræsentere Danmark til WCS.

Har arbejdet på Will of the Abyss(farven på billedet af hendes kjole er forkert, den er mere hvid/purple), fra serien Pandora Hearts. Jeg glæder mig så meget til det bliver færdigt, men det kræver jo en del arbejde. Har aldrig lavet et så kompliceret kostume før. Jeg fik kun lavet 13 roser, og startet på den inderste corsage hun har. Jeg mangler nogle metal stivere til at lave en krinoline (google it) et "stativ" til inde under kjolen der skal holde den ude til sidderne. Regner med at få det købt i næste uge, så jeg kan komme i gang. Det bliver meget nyt for mig at arbejde med det. So well, the current progress is this:


13 turkis roser, lækkert silket (DYRT!) omg, stof...
I alt 10 meter stof.. Woah.. Det bliver sejt når den store yderkjole skal kreeres. Glæder mig meget til min krinoline er færdig, så jeg kan måle ordentligt op. .

Jeg vil ikke bruge alt for mange indlæg i min blog på at beskrive hvordan og hvor meget jeg for lavet på mine WCS kostumer. (Kun hvis jeg virkelig feel like it, hæ hæ.. ) Det har min søster og jeg en påkrævet LiveJournal til, så hvis du af en grund er interesseret i vores progress, så kan du følge vores Journal ved at trykke på linket til venstre hvor der står: WCS Team Denmark 2010. 


1 comment:

Meli-chan said...

I like that ! I know it's gonna be awesome ! oO Pls I wanna know as one of the first persons that you're finished with the costume !! <3